Da li ove kesice bacite u smeće nakon što kupite nove patike ili cipele? Kad vidite šta zapravo s njima možete da uradite nikada ih više nećete baciti! – Savjeti za deset
Savjeti Uradi sam

Da li ove kesice bacite u smeće nakon što kupite nove patike ili cipele? Kad vidite šta zapravo s njima možete da uradite nikada ih više nećete baciti!

Kesice koje možete da vidite na naslovnoj slici našeg članka su veoma poznate svima vama koji ste kupovali obuću u malo većim prodavnicama, i vjerovatno znate da se koriste u slučaju ako vam se znoje noge.

Ove kesice u kojima se nalazi silikon dioksid mogu da se koriste za razne načine koji bi mogli da vam olakšaju svakodnevnicu, ali pošto mnogi ljudi ne znaju za korisne svrhe ove stvarčice većina ih baci u smeće čim prvi put obuku patike.

Silikon dioksid je poznat po tome što ima sposobnost da upije vlagu iz bilo čega, i bez sumnje je jedna je od najbolijih stvari za to.

Ali vlaga u patikama nije jedina stvar za koju možete da koristite ove magične kesice.

  1. Stavite par ovih kesica u vašu torbu za trening

U slučaju da ste i vi jedna od osoba koje su upoznate sa time koliko torbe za trening mogu da upiju vlage, a ovo je savršeno rješenje za to!

Oglasi – Advertisement