Da li možete da povjerujete da je ova prelijepa ‘djevojka’ zapravo majka desetoro djece – Kad saznate koliko ima godina ostat ćete u nevjerici! – Savjeti za deset
Zanimljivosti

Da li možete da povjerujete da je ova prelijepa ‘djevojka’ zapravo majka desetoro djece – Kad saznate koliko ima godina ostat ćete u nevjerici!

Naše nane i pranane su rađale toliko djece da je nama zaista nepojmljivo kako su to sve uspjele da podnesu, ali to nije samo stvar koja se dešavala u prošlosti.

Poprilično je rijetka stvar da čujete za porodicu u kojoj je majka rodila više od troje djece, ali ova majka po imenu Tiana Licciardo Toivola iz Australije je rodila čak desetoro njih.

Tiana je nedavno napunila svoju 41. godinu, a izgleda kao da nije ni godine starija od 30, a mnogi se pitaju kako može da održi toliko lijep mladalački izgled.

Kada čujete da neko ima toliko djece smjesta pomislite koliko mora da vodi težak život i koliko truda mora da uloži kako bi stigla da svima njima bude majka.

Ali kako Tiana sama potvrđuje to njoj uopće nije naporno, ona dijeli svoje svakodnevne avanture na svom Instagram profilu gdje njeni pratioci mogu da vide kako izgleda život majke od desetoro djece.

Oglasi – Advertisement