Da li je realno da ovako letuje brat Novaka Đokovića? Dok se Nole i Jelena baškare na jahti u Dubrovniku, evo gde su završili Đole i Saška

0

Saška Veslinov i Đorđe Đoković bez problema su se uživjeli u roditeljske uloge, iako su roditelji postali tek prije četiri mjeseca. To je vidljivo u mnoštvu fotografija koje se svakodnevno dijele putem popularne društvene mreže Instagram. Dodatno, Đokovićeva šogorica aktivno se bavi ovom platformom, redovito svojim pratiteljima pruža uvid u njihov svakodnevni život. Trenutačno je u centru pažnje njihov preslatki sin Aleksandar, koji je skupio pozamašan broj lajkova zahvaljujući maminoj brižljivoj pažnji.

Zahvaljujući Saškinoj velikodušnosti, mogli smo svjedočiti svakodnevnim ritualima slavne obitelji dok su uživali u boravku na crnogorskoj obali, gdje se sada nalaze. To nam je pružilo priliku da iz prve ruke promatramo njihovu radost što su krenuli na svoj prvi odmor sa svojom djecom. Unatoč brojnim prethodnim izjavama, slike otkrivene na Đokovićevoj odanoj stranici obožavatelja privukle su značajnu pozornost. Ove fotografije otkrile su da Saška Veselinov i Đorđe Đoković ne samo da su jedno u drugome pronašli sve što su poželjeli, već i da dijele nevjerojatno slične modne preferencije.

Par je snimljen na video snimci izvan ustanove, a čini se da sudjeluju u nabavi namirnica. Ne samo da su svojim ponašanjem svojstvenim prosječnom pojedincu ostavili povoljan dojam u javnosti, već su uspjeli privući pažnju i osebujnim odabirom odijevanja. Saška je odjenula prostrani kombinezon zagasito plave boje, dok je Đorđe odabrao bazičnu crnu košulju sa skraćenim rukavima i vibrantne kratke hlačice.

Kako bi upotpunile svoju ležernu odjeću, odabrale su sandale u kombinaciji, koje su savršene i za trčanje po obavezama i za opuštene šetnje. Tijekom posjeta Hrvatskoj, Novak i njegova obitelj snimljeni su na filmu kako istražuju Dubrovnik. Međutim, Novakov mlađi brat Aleksandar trenutno sa suprugom i sinom živi na jednom mjestu. To je zato što Aleksandra još uvijek smatraju premladim da bi se pridružio svojoj obitelji na njihovim čestim putovanjima.