Trenutno Vijesti

Da LI JE PREPOZNAJETE – Ušla je NEVINA u rijaliti sa 25 godina, PRAVILA SKANDALE: Sada je otišla na REMONT i više ne liči na sebe (FOTO)

Već nekoliko godina unazad su najgledaniji TV programi rijalitiji od kojih su najpopularniji Zadruga i Parovi a kroz koje je prošao veliki broj takmičara. Iako ovi programi nemaju nikakvu informativnu a ni edukativnu vrijednost oni imaju najveći broj gledalaca koji izgleda uživaju u nemoralu, svađama pa i tučama koji tamo vladaju.

Neki od učesnika su postali opšte poznati pa za njih znaju i oni koji ove programe uopšte ne prate kao što je slučaj sa Lunom Đogani koja je pred gledaocima stupila u vezu sa oženjenim muškarcem i mnogi su je osuđivali ali ona je s druge strane na taj način stekla ogromnu popularnost i sada joj Željko Mitrović plaća ogromne sume novca da bi ušla u Zadrugu jer to odmah znači i veću gledanost i više novaca za njega.

Ipak bilo je i onih koji su Luni bili sušta suprotnost a jedna od njih je Ivana Mitrović koja je imala 25 godina u vrijeme kada je ušla u rijaliti i koja je tada govorila kako nikada nije vodila ljubav i kako je nevina. Ona je pred milionskim auditorijumom priznala da je djevica i ona je rekal da još uvijek nije upoznala muškarca sa kojim je poželjela spavati.

Ostala je upamćena i po tome da je uvijek plakala kada je mislila da će je izbaciti iz rijalitija u kojem se osjećala jako dobro i sviđalo joj se da bude učesnik. Ipak je i ona došla na red za izbacivanje. Ivana je danas vjerena za jednog fotografa a vidljivo je iz fotki koje objavljuje da je dosta radila na svom izgledu.

Oglasi – Advertisement