DA LI JE ON NORMALAN- ”MONSTRUOZNO”- “Dobra si za Zorana Marjanovića, da malo trčiš nasipom”- Dejan Dragojević gledateljici poželeo TRAGIČNU SUDBINU NASTRADALE PEVAČICE- OVO IZAZIVA JEZU (VIDEO)

0

Iako se zavšila peta sezona Zadruge, o njoj i njenim učesnicima se jednostavno ne prestaje pisati. Pobjedu je uzeo Dejan Dragojević koji je bivši suprug Dalili Dragojević za koju se sve vreme ciljalo da će pobediti. Sada su svi ovi učesnici česta tema u medijima ali su i gosti na raznim emisijama koje se emituju na TV Pink. Tako je Dejan gostovao na jednoj emisiji u kojoj su se javljali gledaoci i vodili razgovore sa njima. Mi vam danas donosimo šta se desilo u jednoj od tih emisija. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

On i Dalila su do tada važili za idealan par, ali desilo se to da je Dalili trebalo samo par sedmica da Dejana prevari sa Filipom Carem i to pred milionima gledalaca. Na taj način je Dalila za mnoge postala najomraženija učesnica pete sezone.

Naime, Dejan Dragojević je u pomenutoj emisiji imao itekako žestok sukob sa jednom gledateljicom. Ona je tokom javljanja iznela svoje mišljenje i viđenje cele pete sezone Zadruge te svojim razmišljanjem podstakla Dejana da kaže neke stvari za koje sigurno ne bi očekivali. Očigledno mu se nije svidelo njeno mišljenje te je on stalno prekidao i upadao u reč.

Na kraju je šokirao sve u studio ali i mnoge pored malih ekrana jednom izjavom te vam mi donosimo taj video isečak koji se vrti po svim društvenim mrežama, te je za kratko vreme postao viralan. “Pa i ti si dobra za Zorana Marjanović, vi biste bili idealan par, tebra, malo odeš tamo, trčiš nasipom” – bile su reči Dejana upućene za ovu gledateljku. Pod time je mislio na smrt pevačice Jelene Marjanović i njenog supruga Zorana Marjanovića. Video te situacija pogledajte ispod ovog teksta!