Kći Goce Tržan oduvijek je bila naklonjena tihoj prisutnosti u javnosti. Unatoč tome što je šesnaestogodišnjakinja slatke naravi, vodi život u skladu sa životom svojih vršnjaka, aktivno izbjegavajući neopravdanu pozornost medija. U rijetkim prilikama prati svoju majku na javnim događanjima, što samo dodatno pobuđuje znatiželju javnosti o životu srednjoškolke. Pop pjevačica Goca Tržan povremeno sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama podijeli fotografije i videa Lee, što izaziva veliko oduševljenje. Ti nam pogledi omogućuju da svjedočimo nevjerojatnoj ljepoti u koju Lena cvjeta, kao i zapanjujućoj sličnosti koju ima sa svojom mladom majkom.

Naša istraga istražila je i vezu između kćeri Goke Tezan i samog pjevača. Obožavatelje je oduševio video podijeljen na platformi Douyin, uz napomenu da Lena nije naslijedila samo majčinu fizičku ljepotu već i majčinu mudrost. Njihova međusobna komunikacija, kako tonom tako i načinom, posebno je izvanredna. Lena i njezina majka dijele nevjerojatno iskrenu i privrženu vezu. Pjevačica Lena veliki naglasak stavlja na važnost komunikacije u odgoju kćeri i održavanju odnosa. Stoga ne čudi da je tinejdžerka, koju opisuju kao zrelog ponašanja i buntovnog duha, dobila slobodu da s pjevačicom razgovara kao s prijateljicom. Sva eventualna neslaganja rješavat će se otvorenim dijalogom. Također je evidentno da je Lena u bliskoj vezi s Gocinim partnerom Rušom, koji izgleda kao očinska figura koju Lena pokušava ispuniti.

Lena je bila jako ponosna na rast i razvoj svoje kćeri. Osvrćući se na njihovo putovanje, Lena je spomenula da je dopustila Leni više neovisnosti tijekom osnovnoškolskih godina, što je sada dovelo do njenog procvata u srednjoj školi. Na javnom događaju pod nazivom “Premijera”, Goca je javno izrazila zahvalnost što je njena kćerka prepoznala ogromnu vrijednost obrazovanja, posebno za žene. Goca je zatim podijelila divnu anegdotu o tome kako je njezina kći uspjela postići impresivan rezultat od 90 od 100 na zahtjevnom forumu bez ikakvih revizija, ostavljajući je znatiželjnom o vrsti foruma koji bi omogućio takvo postignuće. Goca je odgovor svoje kćerke veselo opisala kao pametnu molbu da je ne gnjavi takvim pitanjima. Nadalje, Goca je s ponosom istaknula iznimna akademska postignuća svoje kćeri i kako je uporno premašivala očekivanja koja su joj se postavljala, što je Goca svim srcem prihvatila.