ČIM SU SE SMUVALI BASTIJAN JE NATERAO ANU DA URADI JEDNU STVAR: Zbog nje je ostavio devojku, a evo s kim je sve ona bila

0

Poznata srpska teniserka Ana Ivanović je već godinama u braku sa nekadašnjim popularnim njemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, na društvenim mrežama je nedavno pojedlila radosnu vijest da je u drugom stanju, i da čeka svoje treće dijete. Poznato je da ovaj popularni par ima dva sina Leona i Luku, i sada su svi uzbuđenji zbog nove prinove.

Mnogi poznaju ljubavnu priču ovo dvoje. Naime, oni su krili na početku veze da su skupa, a za to je bilo više razloga. ana je bila jedna od naljepših teniserki svijeta, i otimali su se mnogi za nju, a Bastijan je kako nam je već poznato bio u vezi sa jednom od najpopularnijih njemačkih manekenki. Naime, par je bio u vezi punih sedam godina i bili su na korak od vjenčanja.

Ali, Bastijan je ostavio Saru Barander, i to upravo zbog Ane, i tada je počeo pakao u njemačkim medijima, koji su Anu krivili da je Sari preotela partnera. Ali, kako je prolailo vrijeme, smirilo se sve, i danas su Ana i Bastijan jedni od omiljenih parova na njemačkoj javnoj sceni. Ovaj poznati par se upoznao preko kćerke košakraškog trenera Svetislava Pešića.

Bili su na početku samo prijatelji, dok se nisu probudile emocije između njih. Oni su 2014. godine ozvaničili svoju vezu kada su ih uhvatili paparaci kako se šetaju držeči se za ruke, i to je bila velika senzacija, o kojoj su izvještavali svi mogući mediji. Par se 2016. godine jenčao, a cijelu je ceremoniju pratilo preko 200 medija. Ana je bila sa teniserom Tomi Robredo prije Bastijana.