ČIM SE VJERILA, ODMAH LUPILA BUDUĆEG MUŽA PO DŽEPU: AKO JE PREVARI, MORA DA URADI OVU STVAR I TO VAŽI DO KRAJA ŽIVOTA !3

0

Čejlin Martinez podjelila je svoju sreću zbog obaveze koju je njen vjerenik sam predložio, naglasivši da djevojke često gube vrijeme na prevarante, a vrijeme je novac.

– Moj vjerenik je upravo potpisao pravni dokument koji smo ovjerili kod notara, prema kom mora da plati moje račune ako me prevari – kaže Čejlin Martinez, u videu koji ima više od 7 miliona pregleda.

 

@salamiiqueen

♬ original sound – salamiqueen

Odmah nakon što se vjerila, sa pratiocima je podjelila “nov nivo ludosti”, na temelju koje je budućeg muža obavezala na odštetu ako ikad bude imao ljubavnu aferu.

Čejlin Martinez, TikTok, verenik

– Dakle, ako me prevari, sam je sebe z******, kaže buduća mlada iz gradića Bojzija, u američkoj državi Ajdaho. Ludo ili ne, nije je briga.

Video je postao viralan i privukao je mnoge komentatore.

– Pametno i moćno, prava Božja sreća – napisala je jedna komentatorka.

Čejlin Martinez, TikTok, verenik

– Ovo je daleko najpametnija stvar koju sam ikada čuo – napisao je drugi, dok su mnogi htjeli bar na kratko da zavire u taj anti-ljubavna afera ugovor, da se uvjere da se dobro zaštitila.

– Možete li nam poslati link na pdf tog dokumenta – zamolio je tako jedan od pratilaca.

Međutim, već u sljedećem postu, Martinez je objasnila da ona i njen vjerenik, koji je posebno natpisao dokument, neće djeliti detalje te “papirologije” jer je taj ugovor “jedinstven i odnosi se samo na našu situaciju”.

@salamiiqueen

♬ original sound – salamiqueen

 

Dodala je da ima problema s povjerenjem, posebno oko novca. Zato je odlučila da ne otkriva pojedinosti tog ugovora, naglasivši kako smatra da je to što je njen vjerenik bio vrlo spreman da to potpiše zapravo “jako romantičan gest”.

– Ja sam toliko puta bila zeznuta u finansijskom smislu, a kad je novac u pitanju, bojim se i ne vjerujem lako nikome – kaže ona.
– Sad smo vjereni radimo neke stvari s finansijskim posljedicama zajedno i zajednički smo odgovorni za račune. Stoga smo mislili da bi bila sjajna ideja osigurati neke dokumente u svrhu zaštite i zajedno ih potpisati – pojasnila je. Dok su sastavljali dokumente o zajedničkoj blagajni, njen vjerenik je sam ponudio da uključi i klauzulu za slučaj da je prevari.