Cijeli region POTREŠEN: Njena kćerkica ostala istraumirana, a on dobio doživotnu robiju, smatrao je da je ona “NJEGOVO VLASNIŠTVO”!

0
104

Policija je odlučila provaliti u stan jer niko nije otvarao vrata, ali kada su provalili zatekli su stravičan prizor – David G. (25) je ostavio izmasakrirano tijelo djevojke ispod tepiha u dnevnoj sobi. Njenoj trogodišnjoj kćerkici je stavio slušalice na uši da ne bi slušala svoju majku, dok ju je on ubadao nožem 49 puta!

Došli su da ga uhapse, ali policija je odlučila provaliti u stan jer niko nije otvarao vrata, kada su provalili zatekli su stravičan prizor – momak je ostavio izmasakrirano tijelo djevojke ispod tepiha u dnevnoj sobi.

Motiv ovog monstruoznog zločina je bio taj da je Violeta odlučila osumnjičenog ostaviti radi drugog muškarca, te on nije mogao to dopustiti jer je smatrao da je ona “njegovo vlasništvo”.

– I ako sam bio bijesan zbog njene odluke, ja je još uvijek volim. – izjavio je osumnjičeni na saslušanju.

Poslije ubistva je otkriveno da je David bio u ekstradicionom zatvoru, te da je poslije 10 dana zbog administrativne greške pušten na slobodu kako bi sačekao odluku suda. Kasnila je dokumentacija iz Srbije, pa su Njemačke vlasti odlučile da bude pušten. Pušten je na slobodu 2.juna, a Njemci navode da je dokumentacija stigla dan poslije.