Trenutno Vijesti

Cijela Srbija bruji o njoj danima: EVO ko je njen muž, oženio je kad je bila NAJDEBLJA, sada isplivale slike sa vjenčanja (FOTO)

Kada govorimo o Zvezdama Granda onda govorimo o najuspješnijem i najgledanijem muzičkom takmičenju u regiji već godniama. Iz ovog takmičenja se iznjedrilo nekoliko vrhunskih pjevača i pjevačica koji su napravili uspješne karijere a bilo je i mnogo onih koji su sada već pali u zaborav. Mnogo ljudi voli da prati ovu emisiju ne samo zbog takmičara nego i zbog članova žirija u kojem su najinteresantniji komentari Jelene Karleuše i Marije Šerifović.

Pored toga repertoar pjesama koje takmičari izvode je jako raznovrstan pa se tako mogu čuti i pjesme pokojnog Šabana Šaulića pa sve do pjesama Bijelog dugmeta ili recimo Viktorije. Mnogima je postalo jasno da danas da bi neko uspio u ovom poslu nije dovoljan samo dobar glas nego i izgled kao i ponašanje na sceni i harizma koju neko ili ima ili nema.

Jedna od takmičarki koja ima i te kako moćne glasovne sposobnosti i koja zna da pjeva je doživjela velike kritike od starne članova žirija a posbno Karleuše zbog svog izgleda, odnosno prekomjerne težine. Krstinja Todorović je svojim nastupom na sceni u Zvezdama Granda i svojim glasom sve oduvala ali su joj tada otvoreno rekli da bi mogla ispasti zbog neke djevojke koja ne pjeva dobro kao ona ali izgleda bolje od nje.

Očito je Krstinja ozbiljno shvatila ova upozorenja i iskoristila je ljetnu pauzu da izgubi nevjerovatnih 60 kilograma i svi su bili oduševljeni njenim novim izgledom. Krstinja je mlada ali je udata žena već dvije godine a sada je odlučila da na društvenim mrežama podijeli fotke sa svog vjenčanja i pokaže svima kako njen muž izgleda.

Oglasi – Advertisement