Ćerko, zar i ti? Tamara Aleksić donela odluku koja je njenu majku Tanju Peternek ostavila bez teksta: Povratka više nema (FOTO)

0

Kći Tanje Peternek, Tamara Aleksić, markantna je plavokosa glumica koja je 2012. godine debitirala u filmu “Šešir profesora Koste Vujića” i od tada ima zapaženu karijeru. Krasila je naše ekrane u popularnim serijama kao što su “Sinđelići”, “Jagodići”, “Pogrešan čovjek” i “Radio Mileva”, no upravo ju je portret Lenke Dunđerski u filmu “Santa Maria Della Salute” udomaćio. Ime. Tamaru često uspoređuju s kultnim glumicama poput Nicole Kidman i Scarlett Johansson, zahvaljujući njenom neosporivom talentu i prirodnoj ljepoti. Unatoč slavi, Tamara ostaje prizemna, a to dokazuje i njen “Instagram” profil na kojem su fotografije bez šminke i čest kontakt s prirodom.

Tamara je uzor čestitih vrijednosti, služi kao primjer mladima. Privukla je široku pozornost i raspravu medija zbog svog zalaganja. Jedan značajan slučaj koji je izazvao veliku pozornost je kada je kći Tanje Peternek podijelila fotografiju tetovaže. To je izazvalo kritike nekih koji su smatrali da Tamarina prirodna ljepota ne zahtijeva takvo uljepšavanje. Tamara je strpljivo odgovorila, izrazivši svoju zahvalnost na lijepim riječima, a istovremeno naglasila važnost individualnosti i osobnih preferencija. Nije otkrila je li tetovaža prava ili ne, navodeći da je to u konačnici osobni izbor. Nedavno je Tamara ponosno pokazala još jednu tetovažu na ruci koja je izazvala brojne reakcije i komentare. Vrijedi napomenuti da je Tamarina sestra Anja također kći voditeljice Tanje Peternek.

Tamara Aleksić poznata je glumica koju je javnost prepoznala po pojavljivanjima u popularnim TV emisijama poput “Sinđelići”, “Jagodići” i “Pogrešančević”, kao i ulozi Lenke Dunđerski u filmu “Santa Maria Della Salute”. No, njezina mlađa sestra Anja, kći Tanje Peternek, nije tako medijski vidljiva i manje prepoznata u javnosti. Unatoč tome, Anja je velika podrška svojoj sestri Tamari. Iako je osam i pol godina mlađa od Tamare, Anja je nedavno imala rijetko javno pojavljivanje kojim je plijenila pažnju prisutnih. Unatoč tome što je Tamarina najoštrija kritičarka, Anja joj je i najveći izvor ohrabrenja, a veza između dviju sestara je neraskidiva.