Ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić iznela PORODIČNU BOL: Evo kako moj otac RAZLIKUJE decu iz prvog i drugog braka! Da ti srce pukne!

0

Svima je bilo poznato da je kćerka Đoleta i Slađe Đogani talentovana za pjevanje. Ona se naime, dosta puta pohvalila svojim raskošnim glasom na porodičnim slavljima, također voli da zapjeva kada ode na nastupe kolega svojih roditelja, a počela je da radi i sama. Ovo sve je privuklo medije koji je prate u stopu, a pored toga ona je odlična i u glumi.

Igrala je kćera Đoleta i Slađe u par filmova i rpedstava, ali je to sve ostalo nekako u zapećku i nedovoljno propraćeno od strane medija. Razlog za to su vidjeli mnogi u odsustvu Đoletovog razumijevanja za talente članova svoje porodice i nedovoljno želje i inicijative da im pomogne na njihovom profesionalnom putu. Vjerujemo da bi Silvija pomoću svog oca dostigla još veći uspjeh kada je u pitanju njena karijera, ali on to ne želi da uradi, a i dalje se ne zna tačan razlog za to. O ovome kao i odnosu sa maćehom Slađom je pričala Đoletova mezimica za medije. Kćerka popularnog estradnog para nije jedina koja je ostala bez podrške plesača i muzičara.

Njegov brat Dario je isto tako sam pravio svoj put prema zvijezdama, a puvlika ga je gledala u filmu “Toma” i seriji “Senke nad Balkonom”, nemajući pritom blage veze da je u srodstvu sa njim. Možda je na jedan način ovo i bolje o strane Đoleta, jer želi da njegova kćerka sama sebi izgradi karijeru. Trebao bi joj dosta manji trud kada bi je on reklamirao, a na ovaj način će ona raditi više.