CELA SRBIJA NA NOGAMA! Đanijeva Slađa u SUZAMA Pevačeva supruga potvrdila: Još uvek je u bolnici! NA APARATIMA JE…

0

Mnoge poznate ličnosti i pevači se u poslednje vreme mnogo trude da na sve moguće načine zarade i nadoknade vreme koje je prošlo usled pandemije korona virusa. Tako smo gotovo dve godine bili bez koncerata i nastupa, i najviše su stradali pevači koji od toga žive.

Kako stvari stoje najmanej treba 100 evra da se na takvim mestima provedemo jer je sama karta 10-20 evra, zatim piće koje popojemo. Zbog svega toga, poznati pevači najviše vole otići u inostranstvo jer su tamo bakšiši dosta veći. Popularni pevač Đani Tajković je jedan od poznatijih pevača narodne muzike i važi za nekog ko ume dobro da zaradi. Naime, on živi i luksuzno sa svojom suprugom Slađom i svoja tri sina.

Koliko zapravo on zaradi pokazuje i to da je kupio sinovima tri stana u Beogradu na vodi. Same rate su bile blizu 20.000 evra za ta tri stana. Zato je on upravo taj koji je najviše žalio za javnim nastupima usled pandemije korone. Nekako je našao način i isplivao iz te krize. Zbog tog velikog tempa i truda da nadoknadi izgubljeno, nekada telo jednostavno ne može da izdrži sav taj pritisak i kako fizički tako i psihički napor.

Nedavno se oglaasila i njegova supruga Slađa, koja je svog muža Đanija jučer odvukla u bolnicu. Đani je inače kolapsira dok je bio kod kuće. Slađa je bila jako zabrinuta da nije problem sa srcem ili nešto tako opasno po život. Međutim, kada je primio konkretnu dozu vitamina, Đani je došao sebi i bio “kao nov”. Doktor ga se savetovao da malo smanji tempo i da odmori barem dve sedmice.