CELA REGIJA U SUZAMA! Poznati fudbaler POGINUO u saobraćajci..TUGA I NEVERICA

0

Brza vožnja automobilom je toliko nesigurna i opasna da ste svaki put na ivici života kada to radite. Razlozi za pogibiju pored pored same brzine može biti i alkohol, a i to što mnogi koriste mobilne telefone.Celi fudbalski svet je pre nekoliko dana ostao u šoku kada se pročula vest o pogibiji poznatog svetskog fudbalera. 

Naime, u ponedjeljak u ranim jutarnnjim satima se desila teška saobraćajna nesreća u Bogoti, Kolumbiji, kada je poginuo bivši igrač fudbalskog kluba Real Madrida Fredi Rinkon. U autu su također bila i njegova tri prijatelja. On je se sa svoim autom sudario sa autobusom. Ona je nažalost najgore prošao, te je u bolnicu u Kaliju primljen sa teškim povredama glave. Doktori su se svim silama borili za život, ali nažalost povrede su bile previše teške, te je podlegao.

Rođen 14. kolovoza 1966. u Buenaventuri u Kolumbiji. Uglavnom je igrao kao središnji vezni s povremenom dužnošću napadačkog i desnog veznog. Desnonogi igrač nastupio je na tri Svetska prvenstva u nogometu. Upisao 84 utakmice na kojima je postigao 17 golova.

Njegova bogata fudbalska karijera je krenula u Atletiku iz Bonaventure, potom se preselio u Santa Fe, gde je potpisao ugovor za Ameriku iz Kalija, prelai u Palemiras. Nakon toga kreće njegova uspešna evropska karijera i to kada je prešao u Napoli, a vrhunac karijere doživljava kada prelazi u španski Real Madrid, gde je odigrao najbolje godine svoje karijere. Nakon toga, pred samu penziju, vraća se u Južnu Ameriku, te je branio boje brazilskih velikana Kruzeira, Santosa i Korintijasa.