Čekanje se isplatilo: U dvorac Dragane Mirković STIGLA PRINOVA! Pogledajte prvu fotografiju! (FOTO)

0

Dragana Mirković važi za jednu od najpopularnijih a i najbogatijih pevačica folk muzike u Srbiji, ali i regionu. Za razliku od mnogi, ona je svoj veliki uspeh postigla zahvaljujući svojim glasom i trudu. Ono što je zanimljivo je to da se za nju nikada nisu vezivali skandali ili neke kontraverze kao što je sasvim normalno za neke njene kolegice.

Dragana je prisutna na estradi više od trideset godina, te se prvi put pojavila kao tinejdžer sa samo 17 godina. Dobila je nadimak Luče iz Kasindola. Kada je u pitanju privatni život, ona je dosta drugačija od svojih kolegica, pre svega što ne živi u skandalima i kontraverzama. Naime, ona je u skladnom braku sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem preko dve decenije, te još uvek izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana. Također imaju i dvoje dece. D

ragana za sebe kaže da je mnogo iskrena a i da ju je ta iskrenost koštala u životu, ali ostaje pri tome da se neće menjati. Verovatno je zbog toga mnogi i vole sve ove godine. Živi u velikom dvorcu nadomag Beča. Njihova deca su sada već odrasli ljudi koji ne vole da se pojavljuju u javnosti. Dragana je pored toga što je uspešna pjevačica i jako uspešna poslovna žena i prva je u regiji pokrenula privatnu televiziju DM SAT koja joj donosi ogromne prihode.

Draga Mirković je također jako aktivna na društvenim mrežama gde redovno objavljuje fotografije porodice, luksuznih destinacija i slično. Nedavno je na poklon od svoga supruga dobila Majbah, koji je jako skupoceni auto, te još jedan u nizu u njenoj kolekciji. Ona je poznata po tome što je skromna, ali ovo je jednostavno morala da objavi, pa je tako objavila sliku sa Rols Rojsom, kojeg također poseduje.