ČEDIN SIN TI JE PREUZEO SLAVU! Srpkinje će biti na kolenima zbog JOVANOVIĆEVOG SINA, nadmašio i tatu (FOTO)

0

Jedan od najkontroverznijih političara Srbije je Čedomir Čedo Jovanović. Mišljenja oko njega su podeljena. Mnogi ga smatraju najvećim libaralistom političke scene u Srbiji i regionu, a za neke je omražen i izdajica. Pored toga, on važi i za velikog zavodnika i miljenika žena.

On sa svojom suprugom Jelonom ima četvoro dece i to jednog sina i tri ćerke. On i njegova supruga važe za jedan od najlepših poznatih parova na Balkanu. Izgleda da su njihova deca nasledili od njih sve najbolje od svojih roditelja. Kada su u pitanju ćerke Jana, Zora i Anđelina su prava kopija svoje majka, na koju definitivno liči najstarija ćerka. Jana je od nedavno postala punoletna i trenutno prolazi kroz period formiranja ličnosti, te je odlučila da eksperimentiše sa svojim izgledom, te ima sve predispozicije modela. Ipak, ono o čemu se zapravo veoma slabo zna je kako izgleda njegov sin Mihajlo.

Mnoge dame sa javne scene nikada nisu krile da im je upravo Čedomir naš najzgodniji političar, a to je izgleda nasledio i njegov sin koji je izrastao u pravog šmekera. Gledaj oca, biraj sina, apsolutno bi moglo da se upotrebi u slučaju Čedomira Jovanovića i njegovog naslednika, pošto je Mihajlo slika i prilika svog oca.

Mihajlo izuzetno liči na njega. Visok je, zgodan i neustrašiv na oca, što je Čeda i pokazao u objavama u kojima se vidi Mihajlo koji je išao na skakanje padobranom iz aviona. Sada je na krenuo na fakultet u inostranstvo, a u nekoliko emotivnih porodičnih objava Čeda nije krio koliko mu teško pada rastanak od sina.