Čeda Jovanović na TEŠKIM MUKAMA zbog ćerke: Izrasla je u LUČE OD MILION DOLARA, a ocu i majci zadaje GLAVOBOLJE! (FOTO)

0

Jedan od najkontroverznijih političara Srbije je Čedomir Čedo Jovanović. Mišljenja oko njega su podeljena. Mnogi ga smatraju najvećim libaralistom političke scene u Srbiji i regionu, a za neke je omražen i izdajica. Pored toga, on važi i za velikog zavodnika i miljenika žena.

On sa svojom suprugom Jelonom ima četvoro dece i to jednog sina i tri ćerke. On i njegova supruga važe za jedan od najlepših poznatih parova na Balkanu. Izgleda da su njihova deca nasledili od njih sve najbolje od svojih roditelja. Kada su u pitanju ćerke Jana, Zora i Anđelina su prava kopija svoje majka, na koju definitivno liči najstarija ćerka.

Jana je od nedavno postala punoletna i trenutno prolazi kroz period formiranja ličnosti, te je odlučila da eksperimentiše sa svojim izgledom. Svi znamo da ljudi tih godina žele biti primećeni, autentični i drugačiji, naročito ako su vam poznati roditelji.

Ona se nedavno ofarbala u plavo, isekla šiške i svojim ženstvenim modnim stilom neprekidno pokazuje koliko je atraktivna. Dobila je brojne pozitivne komentare i čini se da već ima mnogo pratilaca i obožavaoca. Ipak u svemu tome, čini se da je ona pomalo i buntovna tinejdžerka i potpuno drugačije predstavlja primer lepoto, koji je definitivno što nasledila od majke Jelene Savić.

Mlada Jana ima sve predispozicije modela. Poseduje čudnu i drugačiju lepotu te stas koji možemo videti samo na svetskim modnim scenama. Mi joj predviđamo karijeru modela. Ona ima i svoj instagram profil, kojem predviđamo da će u skorijem vremenu eksplodirati od mnogobrojnih pratilaca. Koja su vaša mišljenja o srpskom političaru i njegovoj supruzi.