Cecina sestra se pojavila u centru grada i SVE JE STALO: Lidijino novo izdanje će vas ostaviti bez teksta! (FOTO)

0

Ako postoji neka slavna ličnost u Srbiji koju mediji i javnost zadnjih 30 godina prate u stopu, onda je to svakako pjevačica Ceca Ražnatović. Ona je svoju karijeru krenula još osamdesetih godina prošloga vijeka kao tinejdžerka, a nakon raspada Jugoslavije i u Srbiji, ali i u regiji je postala jedna od najvećih folk zvijezda.

Ona danas važi za jednu od najbogatijih i najmoćnijih žena na estradi, kako zbog svoje karijere, a.li i stvari koje su obilježile njenu karijeru, kao što je njen kontroverzni brak sa poznatim kriminalcem, a po nekima i sa ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom, koji joj je, po mišljenju mnogih, za života pomogao u karijeri i izgradnji moći.

I Ceca a i njena deca su od uvek u centru medijske pažnje, a i njena ćerka Anastasija je krenula njenim stopama kroz muzički svet. Nakon što su stupili ona i Arkan u brak, nekoliko godina kasnije on je ubijen u beogradskom hotelu Interkontinental. Ceca je ostala iza njega sa svoje male dece i udovica. Ono što može sa ponosom reći je to da je od uvek uz sebe imala svoju sestru Lidiju Ocokoljić, koja joj je najveća podrška i prijatelj. Cecina deca nju doživljavaju kao svoju drugu majku. Njihov odnos je jako blizak kojeg gaje još od detinstva.

Njena sestra, Lidija Ocokoljić je u najtežim trenucima bila uz nju i na se od uvijek mogla da se osloni. Ona je na otvaranju salona lepote čija je vlasnica Anastasija sve zasenila svojim izgledom i pokazala je da je prava dama. Lidija je svoju dugu plavu kosu podigla u elegantnu punđu a bila je i diskretno našminkana, te je sa tako privukla je pažnju svih prisutnih.