Popularne sestre iz Titela Bogdana, Nataša i Bojana su dobile naziv srpske Kardašijanke, a dvije od tri sestre su uspjele da se udaju za najjpoželjnije neženje u Srbiji. Zna se da je Bogdana krunisala svoju vezu sa Veljkom Ražnatovićem, a par je prije par dana dobio i drugo dijete. Bogdanina sestra Bojana se udala za Mirka Šijana koji je sin poznate pjevačice Goce Božinovke, a kumovi su bili upravo Veljko i Bogdana.

Treća i najstarija sestra Nataša i dalje nije u braku, ali će vjerovatno i onda da se dobro uda. Njihova majka Danijela je poznata kao vrijedna žena koja skupa sa svojim surpugom vodi farmu pilića i u poslu su jako uspješni, te se smatraju jednim od najbogatijih ljudi u Titelu.

Danijela je jako lijepa žena, koja je stalno nasmijana, a njene kćerke su naslijedile ljepotu od nje, a jednom je prilikom izjavila da želi, da svaka od njih ima po troje djece, i jako je vjerovatno da će joj biti ispunjena ova želja. Kada se pojavila Danijela u porodilištu prije par dana, privukla je veliku pažnju paparaca, i to zbog svog stajlinga, ali i činjenice da je jako smršala.

Neki su primjetili da nema bora na njenom licu i da e vjervoatno kao svoje kćerke podvrgla pojedinim estetskim korekcijama. Prije par godina je bila na odmoru sa svojim kćerkama i na društveim mrežama se pojavila njena slika u kupaćem kostimu, a na slikama je nosila plavi jednodijelni kupaći koji joj je sjajno pristajao. Šta vi mislite kako po vama izgleda Cecina prija?