CECINA KUMA JE UBIJENA 14. FEBRUARA: Maja je ljubav s Arkanovim prijateljem PLATILA GLAVOM, evo kako

0
375

Tu svoju ljubav je platila glavom, u noći između 14. i 15.februara 1997. godine, simbolično, par sati poslije završetka dana Svetog Valentina, zaštitnika zaljubljenih.

Tu noć su ona i Rade Ćaldović Ćenta ubijeni na parkingu u dvorištu boegradskog Kulba književnika u Francuskoj ulici u najstržijem centru Beograda, nakon što su pethodno veče proveli u klubu F6.

Ćena je zapravo i bio prava meta, dok je Maja Pavić po mišljenju policajaca koji su radila na ovom slučaju bila kolateralna šteta.

“Čaldović je pogođen sa četiri metka u grudi, a Maja je pogođena jednim metkom u grudi i jednim u čelo. Pretpostavljalo se da je ona ubijena zbog toga št je bila neželjeni svjedok, možda je čak i poznavala ubicu. Atentator je očigledno pomislio da može da ga prepozna, da li po odjeći ili po hodu i to joj je ustvari i zapečatilo sudbinu. Nije isključeno ni da su se te večeri Ćenta i Maja sreli, pa čak i pozdravili sa egzekutorom”, kaže penzionisani policijski forenzičar Časlav Ristić koji je radio uviđaj na mjestu ubistva.