CECIN SUPRUG JE OVU TAJNU ODNEO U GROB: Zbog OVE žene želeo je da rasturi brak, svi je znate BIO JE OPČINJEN!

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Ona je relativno mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera trave već duže od trideset godina. Mnogi njeni hitovi su i danas rado slušani. Ona je od uvek bila u centru medijske pažnje, a najviše je tome uticao brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Ona je relativno mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera trave već duže od trideset godina. Mnogi njeni hitovi su i danas rado slušani. Ona je od uvek bila u centru medijske pažnje, a najviše je tome uticao brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Izgleda da je tu tradiciju prebacila i na svoju ćerku Anastasiju, koja je sve više i više prisutna u medijima. Nakon ubistva Arkana, kada su muškarci u pitanju, Ceca se nije mnogo eksponirala u javnosti, ali je ipak u poslednjih godinu dana bila u centru pažnje.

Kada je u pitanju Arkan, on je bio srpski kriminalac, te osnivač i glavni komandant Srpske dobrovoljačke garde, paravojne formacije koja je delovala na ratnom području bivše Jugoslavije (SFRJ). Bio je osnivač i prvi predsednik Stranke srpskog jedinstva (SSJ). Rođen je 17. aprila 1952. godine u mestu Brežice u Sloveniji. Ubijen je 15. januara 2000. godine u holu hotela „Interkontinental“ u Beogradu.

Kada je u pitanju njegov ljubavni život pre Ceca, poznato je da je bio žestoko zaljubljen u Doris Dragović. Strast između njih je planula krajem osamdesetih godina. Kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac (57) u jednom intervjuu je otkrio da je on prvo bio sa Doris a ispričao je i kako je Ražnatović bio potpuno lud za hrvatskom pevačicom. “Bio je potpuno očaran tom ženom. Rekao mi je da to nije normalna ženska, već da da je vrh vrhova”.