CECIN POKOJNI SUPRUG JE BIO LUD ZA OVOM PEVAČICOM – Njihova AFERA je zatresla BALKAN, a TAJNU je odneo u GROB!

0

O tome koliko je Svetlana Ceca Ražnatović popularna može se pisati u nedogled. Ona po mišljenju mnogih važi za kraljicu folk muzike na Balkanu. Za nju se vezuju brojne kontraverze iz privatnog života a jedna od najvećih je ta da je bila u braku sa Arkanom, te mnogi smatraju da je ona i dobila na tolikoj popularnosti upravo zbog toga.

Poznato je da je on pre Cece imao decu sa drugom ženom ali mnogi od vas sigurno ne znaju da je on bio ludo zaljubljen u jednu poznatu pevačicu, kada se nije niti pričalo o Ceci. Saznajte u nastavku teksta o kome je zapravo reč! Njegov ljubavni život je od uvek bio misterija. Pre Svetlane Cece Ražnatović je bio u braku sa Nataliom Martinović sa kojom ima i četvoro dece.

Isto tako, priče su sve ove godine kružile da je on imao još žena ali i ukupno devetoro dece. O toj deci se veoma malo zna i piše, ali definitivno Anastasija i Veljko su svakodnevno prisutni u medijima. Ono što mnogo ne znaju je to da je on krajem osamdesetih godina uplovio u romantičnu vezu sa jednom od najpopularnijih pevačica tog vremena – Doris Dragojević.

O ovoj vezi se inače veoma malo toga zna. Nebojša Tubić zvani Žabac je jedne prilike dajući intervij pričao neke detalje njihovog odnosa. On je rekao da je Arkan totalno “poludeo” za ovom poznatom pevačicom. On ju je čak nagovarao da se preseli u Beograd. Ukoliko vas zanima nešto više o ovoj priči, posetite ovaj link i pročitajte detalje!