CECA RAŽNATOVIĆ OTKRILA KAKVA ĆE BITI PREMA KANDIDATIMA: Pitali je da li ima tremu zato što dolazi na Karleušino mesto, ona sve ŠOKIRALA ODGOVOROM!

0

U zadnje vrijeme, ono što najviše drma cijelu javnost jeste što je popularna pjevačica Jelena Karleuša napustila svoju stolicu u žiriju u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. No, to nije toliko iznenađujuće, koliko činjenica da je sada na njeno mjesto došla njena najveća suparnica, a to je Svetlana Ceca Ražnatović.

Između njih dvije već duži niz godina postoje razni sukobi i konflikti, a njih dvije se jedino viđaju na sudu i to ako su obje prisutne na taj dan. S obzirom da je juče započela nova sezona ovog takmičenja, novinaru su upitali Cecu kako se osjeća pred sami početak snimanja, na šta je ona kroz osmijeh rekla da zapravo sva drhti i da ima tremu. Prema novim kandidatima će, prije svega, biti objektivna i iskrena, a ono što je rekla je samo da ne pjeva i potom se nasmijala.

S obzirom da se Ceca prisjetila da je i ona na početku svoje karijere bila po raznim festivalima gdje su je drugi ocjenjivali, otkrila je da će ipak biti malo blaža. Biti će puna razumijevanja kada se radi o kandidatima jer oni imaju puno treme i zbog toga nekada ne mogu da pokažu sebe u najboljem svjetlu. Kada su je novinari upitali kako je prošao prvi susret s kolegama, ona je rekla da se oni svi sreću često tako da nije bilo pretjerano iznenađenja kao niti novina.

Vjeruje da će imati sukob sa raznim kolegama iz žirija jer nemaju svi isto mišljenje kada se radi o muzici, ali na osnovu svog iskustva iz Pinkovih Zvezda, vjeruje da će dolaziti do sukoba među njima. Viki Miljković i Ceca su kume tako da je Viki odmah posavjetovala svoju kumu da se pripremi za rad u Grandu.