Ceca otkrila kako su je prozvali SRPSKOM MAJKOM- Popularna pjevačica ispričala kako je dobila čuveni nadimak- ZA SVE SU KRIVI ONI (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Ona je relativno mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera trave već duže od trideset godina. Mnogi njeni hitovi su i danas rado slušani. Ona je od uvek bila u centru medijske pažnje, a najviše je tome uticao brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Ona je relativno mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera trave već duže od trideset godina. Mnogi njeni hitovi su i danas rado slušani. Ona je od uvek bila u centru medijske pažnje, a najviše je tome uticao brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Izgleda da je tu tradiciju prebacila i na svoju ćerku Anastasiju, koja je sve više i više prisutna u medijima.

Nije tajna da popularne ličnosti sa estrade iza sebe imaju veliko bogatstvo, a pod time se podrazumevaju raskošne vile na tropskim destinacijama, voznim parkom, skupom odećom i obućom. Svetlana Ceca Ražnatović je za tri decenije bavljenja muzikom izbacila čak petnaest albuma i mnogo uspešnih singlova. Ona ima nadimak “Srpska majka” te je sada tokom izjave komentarisala i vezano za to: “Meni je publika dala epitet “Srpska majka”, ja sam imala 26 godina kada su mi nametnuli taj epitet. Tada mi je to bio skandal, a sad sam se već navikla, mnogo je lep kompliment”.

Za kraj je rekla kako je estrada zanima samo kada je u pitanju posao, tačnije, privatno se bavi samo svojim životom i ne zanimaju je tuđi. Njen fokus je na estradi sve dok ne odradi svoj nastup, a nakon toga se posveti sebi i svojoj porodici.