CECA NIJE MOGLA NI DA NASLUTI DA ĆE OVO URADITI: Bogdan se oteo kontroli dok je lumpovao u klubu, OBJAVLJEN SNIMAK-EVO ŠTA SE DESILO

0

Ceca Ražnatović i njen dečko Bogdan Srejović ne kriju uopšte koliko uživaju skupa u ljubavi, a on je mnoge oduševio gestom koju je učinio.

U jedan prestolnički lokal je izašao Srejović a tamo je na Instragramu podijelio svojim pratiocima djelić lude atmosfere.

On je objavio pjesmu MASKARADA pored storija gdje se moglo vidjeti kako se p rovodi sjajno, a naručio je za Cecu, s kojom se usijala atmosfera.

Stavio je emotikon u obliku srca, označio Cecu, nema sumnje da iz dana u dan sve više cvjeta njihova ljubav. Da biste pogledali videozapis kliknite ispod:

KLIKNI OVDJE 

Bogdan Srejović je skoro dobio poziv i da se oproba u glumi, za film Prolećna pesma ga je angažovala Natalija Avramović, a on bi bio u glavnoj ulozi bivšeg košarkaša Peđe koji za šankom pije i prilazi mu glavna junakinja koja mu se počinje udvarati. Avramović je navela da se iznenadila kad je vidio kako je Bogdan to odglumio.

Mnogi su se iznenadili što se Bogdan okušao i u glumi, ali čini se da mu ta uloga odlično pristaje i da ćemo ga imati priliku sve češće gledati u ulozi glume. Ceca je izjavila da je mnogo sretna s njim i da jednostavno uživa u svakom trenutku kojoi provede sa Bogdanom.

I Bogdan iako dosta mlađi, rekao je da je uz Cecu mnogo sretan i da nema nikakvih problema kad se nađu dvoje ozbiljnih ludi u vezi. Šta mislite vi povodom ovoga, da li biste nam nešto mogli reći o tome, ostanite i dalje i čitajte nas.