CECA NE BI VOLELA DA SE ANASTASIJA UDA ZA GUDELJA?! Balkanska zvezda savetovala naslednicu, svi očekuju VERIDBU, a evo kad će se to desiti!

0

Svedoci smo kako u javnosti i medijama svako malo imamo neke vesti vezane za po mnogima najpopularniju Srpsku pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović. Poslednjih godina se i njena ćerka Anastasija Ražnatović veoma često nalazi u centru medijske pažnje. I ona je kako znamo krenula stopama svoje majke, te je za kratko vreme izgradila veliki krug obožavaoca njene muzike.

Njena ćerka Anastasija se nedavno našla u centru medijske pažnje zbog svoje veze sa poznatim fudbalerom Srbije Nemanjom Gudeljom. Svi su mislili da će joj trebati duže vremena da preboli svoju prethodnu vezu sa Đorđe Kulićem, ali se sve izdešavalo brzo i sada je u vezi sa Nemanjom. Nekoliko puta je odlazila i u Španiju kod njega, a nedavno je i on prvi puta došao u Srbiju od kako su zajedno i tako upoznao njenu majku Cecu.

Izgleda da su se svi iz njegove porodice obradovali kada su čuli da je njihov sin sa Cecinom ćerkom, a Anastasija je već bila nekoliko puta kod njih, a zbog treninga i utakmica Nemanja je tek na Anastasijevom rođendanu upoznao njenu porodicu. Kako stvari stoje, Anastasija će od sada živeti na relaciji Sevilja – Beograd. Kada je ova inforamcija dospela u javnost mnogi su pomislili da je upravo Gudelj razlog prekida veze sa Đorđem ali Anastasija ne mari puno za sve te špekulacije i uživa sa svojim novim izabranikom.

Kako saznajemo iz jednog izvora, Svetlana Ceca Ražnatović je oduševljena zbog toga kakvog je momka izabrala njena ćerka Anastasija Ražnatović, ali ju je savetovala da se još ne venčava “jer je previše mlada”. Više o svemu ovome pročitajte na ovom linku.