CECA JE UVEK LJUBAZNA I NASMIJANA ! KOMŠIJE FOLK ZVIJEZDE PROGOVORILE O SVEMU,A EVO KAKO ŽIVE NJENI RODITELJI !

0

Iako živi u jednom od najluksuznijih dijelova Beograda u svojoj skupocjenoj vili u ulici Ljutice Bogdana, Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije krila, niti se stidila svojih korjena.

Nije strano da je pjevačica sa sestrom Lidijom odrasla u mjestu Žitorađa gdje i sada stanuju njeni roditelji otac Slobodan i majka Mira. Njihove komšije su drage volje za medije govorile o porodici Veličković, a za Cecu i njenu djecu imali su samo riječi hvale.

Kako i sami kažu, pjevačica jako često dolazi kod svojih roditelja, a komšijama se uvijek uredno javi.

– Viđam Cecinog sina Veljka, on je često ovde, spava kod dede. Uglavnom dolazi sam, dovede psa, pa ga čujem usred noći kada laje. Otac joj živi ovde pored mene, a majka je dole, ima još jednu kuću. Ona tamo drži stoku, ima obaveze. Ranije smo mi išli jedni kod drugih na kafu, a sada već ne. Mirjana uvek ima posla, ona žena sprema zimnice i za sebe i za Cecu, Veljka, Lidiju”, ispričala je tada Dragica, prva komšinica Cecinih roditelja.


Jedan od sagovornika bio je i Dejan Mihajlović, koji kaže da je Cecin dalji rođak. On je istakao da se Ceca ponaša “kao i sav ostali normalan svijet”.

– Ceca je super. Kada dođe ovde, vidim je opuštenu, izgleda kao i svako od nas. Obuče stare stvari, ne šminka se i uvek radi po kući. Hoće ona i u staroj kući da pomogne majci, da opere i počisti. Ne znam što ljude to čudi, pa ona je žena kao svaka druga. Ceca prošeta psa, svima se javi, nasmeje, uvek je ljubazna. Lidija je malo drugačija, ona se odvikla od sela. Gleda nas malo s visine i dolazi dosta ređe u odnosu na Cecu. Veljka joj viđam u poslednje vreme najviše, valjda dolazi zbog te farme i posla koji je ovde pokrenuo. Fin momak, vredan i lepo vaspitan. Poznavao sam mu i oca, Arkan je za Žitorađu mnogo uradio, i dan-danas mi imamo korist od njegovih investicija-kaže Dejan.