Ceca je bila s njim u vezi pre 30 godina, evo kako on danas izgleda! – Tek da mu vidite suprugu, duplo bolja od pevačice! (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Ona je relativno mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera trave već duže od trideset godina. Mnogi njeni hitovi su i danas rado slušani. Ona je od uvek bila u centru medijske pažnje, a najviše je tome uticao brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Ona je relativno mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera trave već duže od trideset godina. Mnogi njeni hitovi su i danas rado slušani. Ona je od uvek bila u centru medijske pažnje, a najviše je tome uticao brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Izgleda da je tu tradiciju prebacila i na svoju ćerku Anastasiju, koja je sve više i više prisutna u medijima.

Nakon ubistva Arkana, kada su muškarci u pitanju, Ceca se nije mnogo eksponirala u javnosti, ali je ipak u poslednjih godinu dana bila u centru pažnje. Naime ona je bila u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem koji je osam godina mlađi od nje. Mnogi misle da je pravi muškarac u njenom životu zapravo bio Željko Ražnatović Arkan, međutim, to nije tačno. Ona je pre njega bila u vezi sa Harijem Bosancem, poznatim vlasnikom švajcarskih diskoteka u to vreme.

Pre njega je bila u vezi sa Vladanom Lukićem, poznatim srpskim fudbalerom, koji je tada bio jedan od popularnijih fudbalera, jer je igrao u šampionskoj generaciji popularne Crvene Zvezde. On je morao da ode u vojsku na godinu dana, pa je zbog toga ta veza puka, a Ceca je jako brzo upoznala Arkana i ostatak je istorija. Zanimljivo je to da su njih dvoje i danas ostali u dobrim odnosima.