CECA JAVNO OBJAVILA KAKO SANJA KUŽET IZGLEDA BEZ TRUNKE ŠMINKE I FOTOŠOPA: Da li će joj zameriti voditeljka? (FOTO)

0

Ako postoji neka slavna ličnost u Srbiji koju mediji i javnost zadnjih 30 godina prate u stopu, onda je to svakako pjevačica Ceca Ražnatović. Ona je svoju karijeru krenula još osamdesetih godina prošloga vijeka kao tinejdžerka, a nakon raspada Jugoslavije i u Srbiji, ali i u regiji je postala jedna od najvećih folk zvijezda.

Ona danas važi za jednu od najbogatijih i najmoćnijih žena na estradi, kako zbog svoje karijere, a.li i stvari koje su obilježile njenu karijeru, kao što je njen kontroverzni brak sa poznatim kriminalcem, a po nekima i sa ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom, koji joj je, po mišljenju mnogih, za života pomogao u karijeri i izgradnji moći.

Ceca je od ove sezone redovan član žirija u najpopularnijem i najvećem muzičkom takmičenju na Balkanu, Zvezdama Granda, a poznato je da je prošle godine njeno mesto napustila Jelena Karleuša, sa kojom je Ceca već dugi niiz godina u velikom medijskom ratu i zavađi. Sanja Kužet već osam sezona uspešno vodi Zvezde Granda i to joj je donelo veliku medijsku popularnost. Ona je naime nedavno komentarisala žiriranje folk zvezde Cece Ražnatović. Ona smatra da je Ceca veoma posvećen mentor, da se toliko brine i bori za svoje kandidate što je apsolutno za svaku pohvalu.

Naime, mnogi kažu da ona poseduje veliki šarm i lepotu koja krase pomenutu emisiju. Definitivno ne ostavlja niti jednog muškarca ravnodušnim. Međutim, sada je Ceca bjavila fotografiju Sanje Kužet i društvene mreže planule su u trenu. Ona je tom prilikom pohvalila Sanju, koja je juče trčala na Beogradskom maratonu, objavivši njenu fotografiju bez trunke šminke i fotošopa. Zgodna, savršeno građena i prirodno lepa voditeljka na društvenim mrežama privukla je veliku pažnju, a komplimenti na njen račun nisu prestali da se nižu. Fotografiju pogledajte ispod članka!