CECA I ĐEDOVIĆ U PROVODU – Isplivala fotka! Pevačica emotivne reči posvetila voditelju Zadruge (FOTO)

0

O Marku Đedoviću posljednji put se pisalo kada je ušao u okršaj sa jutjuberom Bakom Prasetom, nakon toga nije se pojavljivao u medijima dok se nije saznalo da je zamijenio bivšeg voditelja zadruge, Milana Miloševića te se on pojavio u njegovoj ulozi. Od tada je na meti novinara, baš ako što je to cijelo vrijeme bio Milošević.

Međutim poznato je da se on veoma dobro slaže sa našom popularnom pjevačicom Cecom te da oni već nekoliko godina gaje prijateljstvo. Jučer je osvanula na internetu njihova zajednička slika koja je izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama.Međutim oboje su često u emisijama te daju izjave ali nikada nisu forsirali njihovu priču o druženju. Ali izgleda da ovaj put iapk nisu mogli da ne podijele odličnu atmosferu te sve to obilješe zajedničkom slikom.

Nakon toga Svjetlana Ceca Ražnatović je na svom instagram profilu objavila fotografiju, oznađila Marka pa u opisu ispod slike napisala: – Lepo je kad imaš ljude sa kojima ti osmeh ne silazi s lica.

Ispod fotografije nizali su se komentari kako oznatih ličnosti tako i njihovi pratitelja. Uglavnom su komentari bili pozitivni a oni su tada shvatili da su uradili pravu stvar, te sudeći po njihovim odgovorima oni će češće objavljivati ovakve objave te se družiti.