Ceca daje veliko bogatstvo da nestane ova slika njene snajke Bogdane, tek sada saznali šta je Veljko oženio: BIam, srozaIa ih! (foto)

0

Ražnatovići važe za jednu od najpoznatijih i najkontraverznijih porodica na celome Balkanu. Također su i jedni od najbogatijih, a nije ni čudo kada se uzme u obzir da je Ceca najpoznatija i najbogatija pevačica. Isto tako, činjenica da je njen pokojni muž Arkan ostavio veliku imperiju bogatstva iza sebe. 

Poznato je to da je ona sa njim dobila dvoje dece, Anastasiju i Veljka. Anastasija je krenula stopama svoje majke, pa je poslednjih godina izbacila par singlova, koji su itekako prošli kod publike. Njen sin Veljke se proslavio na druge načine. On se profesionalno bavi boksom, ali su ga mnogi prozivali i govorili da je loš u tome.

Pošto Cecinu decu mediji prate od malena, Veljko je svako malo skretao pažnju na sebe svojim nacionalističkim i šovinističkim objavama i komentarima na društvenim mrežama. Na sebe je privukao još pažnje kad se oženio i postao otac, nasuprot svim očekivanjima publike i medija.

On je sada u braku sa nekadašnjom košarkašicom po imenu Bogdana, koja je od sporta morala odustato zbog jako kritičnih povreda koje su spriječile njenu uzlaznu putanju. Svi su tvrdili da ona i Veljko kao par neće opstati dugo, ali čini se da se trude da nadjačaju glasove svih onih koji sumnjaju u njih, te da između njih zaista cveta ljubav.

Naime, nedavno se pojavila slika njegove žene Bogdana iz dana kada je bila dosta mlađa i izgledala prirodno. Danas se na njoj jasno vidi da je izveštačena nakon estetskih operacija. Mnogi su ostali u šoku kada su videlu njenu staru fotografiju, gde je razlika prevelika. Mnogi mediji i komentari na društvenim mrežama kažu da bi Ceca platila dosta novaca da se sakrije ova slika njene snahe.