Čarobno ulje koje vas može riješiti problema sa zglogovima zauvijek – Pogledajte kako se priprema i kako se primjenjuje! – Savjeti za deset
Priroda i lijek Savjeti

Čarobno ulje koje vas može riješiti problema sa zglogovima zauvijek – Pogledajte kako se priprema i kako se primjenjuje!

Razna stanja i blještavila mogu da uzrokuju hroničnu bol, a jedan od najčešćih je artritis, to jeste upala zglobova.

Ta bol zaista ne mora biti dio našeg života, a to je zbog toga što postoji bezbroj esencijalnih ulja i mješavina koje imaju mogućnost da vam pomognu pri ublažavanju tih bolova i upala.

Te mješavine su specifično napravljene za ublažavanje nelagode u zglobovima kao i mišićima, a sastojci su većinski na bazi ulja koja imaju dejstva protiv upala.

Eterična ulja treba utrljavati direktno na kožu ako želite da dobijete najbolje efekte, ali potrebno ga je pomiješati i sa običnim uljem također.

Prvo trebate pomiješati 2 do 3 kapi esencijalnog ulja plave smjese sa malo kokosovog ulja i tom smjesom trebate masirati zglobove.

Efekte naravno nećete osetiti smjesta, a učinite li to prije odlaska u krevet sva bol u koljenima vas neće buditi kao i prije, a ukočenost će biti znatno manja do jutra.

Nakon samo 5 primjena ove smjese, bol u koljenu smanjit će se za 97%.

Zapamtite: Čistoća i kvaliteta ulja vrlo su važni kada koristite esencijalna ulja ili mješavine.

Mere predostrožnosti: Ova mešavina sadrži neka veoma jaka ulja. Važno je razrijediti ovo ulje pogotovo ako imate osjetljivu kožu. Ne koristite ga na djeci.

Oglasi – Advertisement