CAREVA MAJKA IZBACILA ALEKS? Zbog skandaloznih snimaka iz Bujanovaca nastao haos u Crikvenici

0

Ni jedna sedmica ne može proći bez vijesti koje dolaze iz rijalitija Zadruga, ali ćemo mi danas da se fokisiramo na Aleksandru Nikolić i Filipa Cara. Možemo se složiti da je njihova priča jako zanimljiva, i da oni budu jako često tema u medijima, kao i u rijalitiju dok su bili u njemu. Iako je ove sezone glavna tema u Zadruzi bio Zvezdan i cijeli njegov odnos kako s ljubavnicom, tako i sa njegovom bivšom nevjenčanom suprugom Anom.

Nakon što je uspjela odnjeti pobjedu, uživa napolju skupa sa vjerenikom Filipom i ne odvajaju se jedno od drugog, a s obzirom na to da su oni podigli svoju vezu sada na veći nivo, riješili su da je vrijeme i da Aleks upozna Filipove roditelje, to jeste njegovu majku, te su prije nekog vremena otišli u Crikvenicu. Zna se da u njihovoj vezi najviše problema zadaje to što je ona imala burne odnose kao i priča vezana za Bujanovca, a koju su koristili svi kada su se sa njom svađali.

Tako se oglasio i jedan izvor iz Crikvenice koji zna sve detalje, pa je rekao na početku: “Milica je ina i nije joj lako da se bori sa komentarima kada je u pitanju njen sin i snajka Aleksandra. Bilo joj je jako krivo kada su je komšinice pitale namjerno da li je vidjela snajku kako se slikala u Bujanovcu. Izludila je tada i rekla Filipu da baci sve Aleksandrine stvari što su kod njih ostale, i da joj kaže da ne može se vratiti njima u kuću”- naveo je on.