CAR UZVRAĆA UDARAC DRAGOJEVIĆU: Filip nikad niže UPOZORIO zeta iz Zadruge da mu se sprema PAKAO!

0

Za ovu sedmicu imamo novosti koje se tiču nekadašnjih učesnika zadruge, a kako ste mogli da pročitate po samom naslovu članka, u pitanju su Filip Car i Dejan Dragojević. Svi oni koji su upućeni u njihov odnos jako dobro znaju njihovu priču, ali radi podsjećanja, Filip je bio taj sa kojim je Dejanova, sada već odavno bivša supruga, Dalila Dragojević prevarila javno, a to se sve dešavalo prošle sezone. Taman kada je sve to prošlo, kada je sve krenulo svojim putem, historija se ponovila.

Dejan je ponovo javno prevaren u šestoj sezoni, i Filip je bio ponovo taj sa kojim je otišla njegova tadašnja djevojka Aleks Nikolić. I bez obzira na to sve, i što su imali nesuglasice, mnoge svađe i javna vrijeđanja, Dejan Filip su imali neki čudan odnos, što su mogli vidjeti gledaoci ovog rijalitija. Ali tu varnice naravno postoje, što je potvrdilo i Filipovo posljednje oglašavanje, kada se obratio svima koji su bili protiv njegove veze sa Aleks, pa je tako spomenuo i Dejana, jer se on u njegovom posljednje izlaganju pronašao.

Filip je tada izjavio sljedeće: “Lako je za njihove fanove koji su opsjednuti sa Aleks i sa mnom, pa našom podrškom više nego svojim favoritima, ali što svi živi pokušavaju izazivanjem nas da dobiju reakciju. Izjave često izbjegavamo, nikog ne diramo te smo se povukli, imamo svoj život, ne zabadamo nos u tuđe stvari i rijaliti je završen za nas. Ne znam koju ptorebu ima bračni par Dragojević, Brajlović i još pojedini da nas stano izazivaju i bave se sa nama u svojim izjavama”.