BRUKA I SRAMOTA! UZNEMIRUJUĆI VIDEO, BALKAN U NEVERICI ZBOG POLICIJSKE BRUTALNOSTI! GOLORUKOG MLADIĆA PRETUKLI NA MRTVO IME ZBOG KRŠENJA MERA…(VIDEO)

0
52

U nastavku današnjeg člaanka, jedna jako uznemirujuće tema koja će vas sigurno baciti u razmišljenje koliko je sigurno kada vas privede sama policija, i da li su oni zaista organi reda kao što se priča za njih? Ljudi se u većini sužituacija osjećaju i više nego sigurno kada vide policiju, ali u našem današnjem slučaju situacija ipak nije takva kakva nam se čini.

Ovaj događaj se desio prethodne noći u Mostaru u Bosni i Hercegovini, a definitivno je podigao cijelu BH javnost na noge, sa ovom policijskom brutalnošću koja definitivno nije za svačiji želudac. Ako niste upoznati, u posljednjih 15 dana u federaciji BiH je uveden policijski čas, koji je trajao od 21 sat uvečer do 5 sati ujutro. Svi oni koji se nađu na cesti, a nemaju dozvolu za kretanje, budu privedeni i dobiju jako veliku novčanu kaznu.

Međutim, video nadzor sa jedne od zgrada u Mostaru, pokazalo je da je jedan mladić krenuo da utrči u ulaz, a onda su ga sustigla dva policajca, koji su ga bez ikakvog razloga krenuli bukvalno da pesniče. Kada je pao na zemlju, onda su ga krenuli udarati nogama po cijelom tijelu.

Poslije svega, odveden je u policijsku stanicu gdje mu je napisana i prekršajna prijava. Mladić je odmah jutros uzeo snimak nadzorne kamere, te je podnio prekršajnu prijavu, a dva policajca su trenutno pod suspenzijom, i protiv njih je unutrašnja kontrola najavila drastične mjere u zakonskim okvirima. Pogledajte i sami kako je sve izgledalo..