BRESKVICA ZA DLAKU IZBEGLA STRAVIČAN UDES! Popularna pevačica tokom vožnje doživela PAKAO, tresla se i vrištala iz SVEG GLASA! Isplivali svi detalji! (FOTO)

0

Celoj Balkanskoj estradnoj sceni je poznato ime Breskvica, naročito onim mlađim generacijama. Naime, ova pevačica i influenserka već unazad par godina važi za najpopularniju pevačicu mlađih generacija. U skorije vreme je također privukla medijsku pažnju na sebe jer je prekinula vezu sa isto tako poznatim pevačem Vojažem.

Breskvica i Vojaž su u određenom momentu bili najpopularniji tinejdžerski muzički par u Srbiji, a moglo bi se reći i na Balkanu. Imali su celu armiju svojih fanova među tinejdžerima. Anđela Ignjatović, poznatija po nadimku Breskvica, je srpska pop, trep pevačica i influenserka. Rođena je 2000. godine. Živi, studira i radi u Beogradu.

Također, ova pevačica je jako popularna i na svojim društvenim mrežama, naročito na insagramu gde ima preko 600.000 pratitelja, te jako često svoje fanove obraduje kreativnim fotografijama, na kojima pozira u zanimljivim i drugačijim odevnim kombinacijama. Nedavno je zabrinula mnoge fanove kada je preko niza storija objasnila šta joj se dogodilo u autu.

Naime, ona kaže da je njen najveći strah smrdibube, te da se jedna smrdibuba uvukla kroz mali otvor na prozoru od auta. Objasnila je kako je vrištala i bacakala se i da ne bi poginula morala je da stane negde sa strane. Dodala je da su bile dve kolone, te da su je gledali jer je vrištala na sav glas. Nakon toga se smirila našla nekoga ko je bio ljubazan da dođe i da izvadi smrdibubu iz auta. Za kraj je dodala: “Ima Boga, živa sam, samo sam htela da vas obavestim – nisam luda, samo se mnogo plašim smrdibuba”.