Anđela Ignjatović  poznata pod umjetničkim imenom Breskvica ima omiljeni recept, a to je slano jelo koje kombinuje piletinu sa breskvama. Kako mlada pjevačica jako voli spomenuti specijalitet, uzela je na sebe da nauči kako ga pripremati. To je naišlo na veliki entuzijazam njezinih obožavatelja koji su smatrali da je to fascinantan pothvat.

U početku se mislilo da je glazba jedini fokus njezine naklonosti i strasti; međutim, naknadno je otkriveno da ona posjeduje mnoštvo talenata. Jedan od drugih njezinih interesa, uz glazbu, jest kuhanje. Nadimak koji je dobila svjedoči o njezinom kulinarskom umijeću kada je u pitanju priprema piletine s voćem. Ovaj je recept brz i jednostavan koji se ne libi podijeliti jer joj služi kao tajno oružje kad god ima neočekivano društvo ili je pozvana da gostuje u kuharskoj emisiji. Poznato je da je ona bila u vezi sa Vojažem koji je navodno obožavao ovo jelo.

 

Tijekom gostovanja u showu “Praktična žena” Nataša Pavlović svojim je obožavateljima i publici opširno ispričala kako napreduju njezine pripreme.

Recept za jelo Anđele Ignjatović uključuje sljedeće sastojke i korake:

Tri pileća bataka

Pet breskvi bez kore.

Težina od 100 grama o cherry rajčica.

Peršin

Količina potrebna za ovaj recept je sok iscijeđen iz dvije naranče.

Recept zahtijeva precizno mjerenje dvije žlice octa.

Recept zahtijeva dvije žlice meda.

Sol i papar

priprema:

Počnite začinjavanjem  piletinu solju i paprom. Zatim piletinu pospite brašnom. Nakon toga piletinu stavite u zagrijanu i nauljenu tepsiju. Na kraju zapecite piletinu dok se ne stvori korica i stegne. Zatim uzmite batake  i stavite ih u posudu koja podnosi visoke temperature i otporna je na vatru. Postavite breskve i cherry rajčice izmeđumesa, stvarajući tako estetski dopadljiv raspored. Nakon što pomiješate ocat, med i sok, dobivenom smjesom prelijte jelo neposredno prije nego što ga stavite u pećnicu da se peče. Ostavite da se peče sat vremena na 200 stupnjeva.