BRENA VEĆ DANIMA NE MOŽE DA PRESTANE DA PLAĆE OD VELIKE TUGE ZA NJIM- Bio je emotivno i milo biće- NEISKVAREN, A TO SKORO DA I NE POSTOJI VIŠE (VIDEO)

0
128

Kako je otkrila novinarima, naša pjevačica Lepa Brena se sa pokojnim Džejom Ramadanovskim družila više od 33 godine. Brena i dalje tuguje za njim, anovinarima je rekla i ove stvari: “Bio je emotivno i milo biće. Svaki put kad smo se vidjeli, imala sam potrebu da ga zagrlim i zaštitim, jer znam šta je sve preživio od ranog djetinjstva, a kasnije i kroz naš posao. Bože, krenu mi suze čim pomislim na njega…”

Na svoj način Brena je obajsnila i zašto su Džeja baš svi voljeli: “Nije znao da mrzi! Gledao je tim okicama na život iz neke svoje perspektive. U njima se istovremeno vidjelo koliko je bio napaćen, ali sretan što ga ljudi vole. Ma Džej je bio ljudina! Zato su ga voljele i kolege i publika”. Otkrila je kako su znali zajedno nastupati po inostranstvu, i kako bi po hotelskim sobama, nakon nastupa, jer nisu mogli spavati pjevali jedno drugome po cijelu noć, sve do jutra. Jedino joj je žao da se nikada nije mogao osloboditi svojih poroka:

” Džej je bio svjestan svojih dobrih, ali i loših osobina. Znao je da ne može da se odrekne poroka… Zbog toga mi ga je uvijek bilo žao. Otišao je, a mi ćemo ga zauvijek voljeti, cijeniti i poštovati. Živjeti će kroz svoje pjesme”.