Brena je Priji OKRENULA LEĐA i za to ima debeo razlog: Uznemirujuće vesti iz porodice Živojinović! (FOTO)

0

Svi veoma dobro znamo i redovno pratimo javne estradne ličnosti. Poznata je činjenica da je muzička industrija i šou biznis jako opasna i teška stvar za javne ličnosti. Teško je se nositi sa popularnošću, mora se paziti na kontraverze i slične stvari koje bi mogle da upropaste karijeru.

Tako se u poslednje vreme mnogo priča o popularnoj pevačici Aleksandri Prijović, koja je stekla popularnost takmičeći se u Zvezdama Gradna. Sada ona ima zavidnu muzičku karijeru, a dovoljna je činjenica da joj je svekrva i popularna Lepa Brena. Kada sve to pogledamo izgleda da joj sve ide odlično i po planu. Da podsetimo, Aleksandra Prijović je također udata Filipa Živojinovića sa kojim ima i sina po imenu Aleksandar. Žive u prelepoj vili na Bežanijskoj kosi.

Mnogi mediji su prenosili kako su Brena i Aleksandra u jako lošim odnosima, ali one ne mare puno za to i sve su demantove. Nedavno su se i fotografisale zajedno za jedan magazin u idiličnoj atmosferi, te su time pokušale da dokažu da stvari nisu takve kako se priča, mediji nisu prestali. Sada se oglasio jedan zajednički prijatelj i rekao kako ne može da svakodnevno čita o stvarima koje nisu istina. On je definitivno demantovao sve priče koje imaju temu o tome da je Brena “okrenula leđa” svojoj snajki Aleksandri zbog toga što odbija da joj pomaže oko odgajanja sina Aleksandra.

Ove sve priče i špekulacije su krenule zato što je primećeno da Brena nije dugo bila kod svoje snajke i Filipa, ali zapravo pomenuti prijatelj je rekao da je Brena neko ko intenzivno putuje te da nema vremena da bude i u svojoj kući, a kamoli u tuđoj. Aleksandrina majka Borka je na sebe uzela sav teret oko pomaganja i čuvanja deteta.