Brena je brata i sestru krila KAO ZMIJA NOGE, a sad je KONAČNO objavila sliku sa njima: Fanovi u nevjerici, potpuno su ISTI (Foto)

0
157

Često krije svog brata i sestru, i oni se rijetko kada pojavljuju u javnosti, ali sada je odlučila iznenaditi svoje fanove i pratitelje.

Brena je aktivna na svojim društvenim profilima, tako da je jednom prilikom odlučila na na svom profilu podijeli fotografiju sa svojom sestrom Faketom kao i bratom Farukom.

Njezina sestra Faketa živi na drugom kraju svijeta, ali ono što je zanimljivo jeste to da ona i brat su također veliki talenti za pjevanje, ali ni jedno ni drugo se nisu odlučili ići tim putem.

Faruk je nastupao u Srpskoj inačici showa “Nikada nije kasno”, tu je riječ o glazbenom showu gdje se natjecatelji stariji od 40 godina takmiče i pokazuju svoje sposobnosti. Lepa Brena, njegova sestra mu je tada bila jako velika podrška.

Od kako znam za sebe, naša majka je predivno pjevala sevdalinke, moja sestra Faketa je počela pjevati prije mene, pa moj brat i onda ja. – rekla je jednom prilikom Lepa Brena.

Faruku i Faketi nikada nije smetala Brenina muzička karijera, oni su se odlučili da joj u svemu budu podrška.