Branka Katić više ne izgleda ovako! Nova frizura joj promenila lični opis: Prekratka je…sinovi i muž je nisu prepoznali (FOTO)

0

Branku Katić, darovitu glumicu, lako je prepoznati po velikim, zanosnim plavim očima i dugoj, raskošnoj kosi. Tijekom svoje karijere utjelovila je nekoliko istaknutih likova u nacionalnim filmovima i televizijskim serijama. Njezina kosa, koja može varirati od ravne do blago raščupane, obično je svijetle nijanse plave. No, kako su njezine uloge postajale sve zahtjevnije, Branka Katić mijenja svoj izgled kako bi zadovoljila potrebne zahtjeve. To je uključivalo prilagođavanje boje njezine kose, kao i mijenjanje njezine duljine i stila kako bi se postigao željeni učinak.

Tijekom svoje glumačke karijere, lijepa glumica je pokazala nepokolebljivu predanost transformaciji sebe kako bi pružila iznimne izvedbe. Unatoč tome što je nekoliko godina provela živeći i radeći u inozemstvu, njezin pristup glumi ostao je uglavnom nepromijenjen. Povratak na scenu Beogradskog dramskog pozorišta Branku je s velikom radošću doživljavao kao srž njenog bića. Otkako se odlučila vratiti na domaću scenu, svoje vrijeme provodi između Engleske i Srbije, s lakoćom putujući na česta putovanja. Osjetljiva je njezina ljubav prema uzbuđenju kazališne publike, o čemu svjedoče i njezine medijske izjave. Ta se strast ogleda u njezinom sudjelovanju u brojnim značajnim predstavama i njezinoj spremnosti da preuzme nove izazovne uloge. Alia Luke režirala je premijeru “1984” Georgea Orwella u kojoj su nastupili Branka i njezini kolege. Njezina izvedba u predstavi zaokupila je pozornost publike i izazvala osjećaj intrige u javnosti.

Frizura glumice Branke Katić imala je značajan utjecaj na njen izgled. Boja njezine odjeće podsjeća na njezinu omiljenu nijansu, dok duljina komada podsjeća na odjeću koju su tijekom 1980-ih obično nosile sredovječne žene. Osim toga, uvijene šiške koje je nosila podsjećale su na frizure iz istog doba. O perici se nagađa jer mnogi smatraju da Branka kostimografu nije dala puno slobode da s njom eksperimentira. Međutim, teško je provjeriti ovu pretpostavku, jer je Branka poznata po predanosti i nesebičnosti u svakom aspektu svog rada. Njezina nedavna transformacija uzburkala je medije i pobudila interes javnosti za posjet jednoj predstavi. Prema glasinama, članovi njezine obitelji, uključujući supruga Giuliana Farinu i sinove Luisa i Joea, obećali su da će prisustvovati nadolazećoj reviji i pozdraviti njezin trud.