BRAČNI PAR IZ NOVOG SADA ŽIVE SREĆNI U 6 KVADRATA: Ivana i Goran žive, rade, uživaju, putuju, a evo kako su se smestili i sve opremili! (FOTO)

0

Ovaj bračni par koji se zovu Ivana i Goran inače doalze iz Novog Sada, dok su oni osobe koje vole putovati i upoznavati nove ljude, te kulture i gradove. Ljubav prema putovanjima je bila ta koja je njima promijenila život i shvatanje, a oni govore da svaki svoj slobodni momenat u životu iskoriste kako bi obišli neko novo mjesto, te da je novac za putovanja zapravo uložen, a ne potrošen.

Dugo vremena su oni htjeli da ostvare svoje snove, a to je da putuju puno, ali jeftino pa su oni zapravo kupili prije nekoliko godina kombi koji je star skoro dvadeset godina i njega su uredili u pokretni životni prostor koji ima 6 kvadrata sa kojim oni putuju i idu svugdje po svijetu.

Njihova zanimanja su inače takva da oni mogu svoj posao raditi na daljinu pa veoma često znaju otići na putovanje i raditi na daljinu, a u ovome kombiju imaju sve, gdje unutra ima krevet, radni prostor kupatilo i kuhinja.

Oni su rekli da veoma često znaju da se probude uz prelijepe prizore, te nekada to bude more, a nekada budu planine, te neko zelenilo i isto tako imaju svoj profil preko društvenih mreža koji prati čak 12 hiljada pratioca koji su isto tako ljubitelji putovanja.

Oni su rekli da su se navikli na ograničene resurse u svome kombiju kao što je struja i voda, te da su spremni ako se desi neki kvar i da je sve to sastavni dio puta koji njima ne predstavlja problem.