BOSANAC NIKAD BRUTALNIJE OPLEO PO DARI BUBAMARI: Nakon njenih INTIMNIH SNIMAKA, on pošizio! DARA NE PIJE ALKOHOL, ALI LIŽE – Đorđe David pao na stražnjicu od smijeha(FOTO

0
172

Takmičarka Anđela Kostić sinoć se predstavila u takmičenju “Zvezde Granda” pjesmama “Vlak” od Aleksandre Radović i “Polje jagoda” od Dare Bubamare. Njen Mentor Mili je bio zadovoljan njenim nastupom, ali ne i Jelena Karleuša koja je imala neke savjete za pjevačicu, a onda je Bosanac šokirao sve sa svojom izjavom:

” Anđela pokazivala sam ti, trudila sam se. Pogotovo kada je riječ o drugoj pjesmi “Polje jagoda”. Dara Bubamara kada izađe na ovu scenu napravi se neko naelektrisanje u vazduhu ” rekla je Jelen, na šta je David rekao da je Dara ozbiljna budala, ali u pozitivnom smislu, na šta je Jelena rekla: ” Zovi to “budala”, zovi to “čudna energija”, ali sve oči su uprte u nju. Ja kad nekog hoću da pohvalim, ja kažem “to je takva budala”, ali u najboljem mogućem smislu. Ona možda nije najbolja riba, nije najbolja pjevačica, ali ona plijeni”

Dalje je Jelena rekla mladoj takmičarki:’‘ Anđela uplašila si se, a moraš da kidaš. kad sam bila klilnka, znaš kako sam ja ubijala tremu. Ogledalo, dezodorans i satima vježbaj.” Na šta je David dobacio kako Jelena nije više klinka te da sada uzima rakiju da ubije tremu, a Jelena mu je rekla da za ljude kao što je ona, alkohol nije potreban, te da dara Bubamara nikada nije ni liznula alkohol, a na to je Bosanac rekao:

”A liže ”– što je nasmijalo Davida do suza, a Ana je poručila Bosancu da je najgori. Svi su shvatili da je Bosanac sa ovime mislio na aferu Dare bubamare kada je na društvenim mrežama objavila snimku kako liže jedno seksualno pomagalo. Ona je brzo snimku obrisala, ali opet bilo je kasno jer je snimka sa kratko vrijeme postala viralna