BORA ĐORĐEVIĆ NIJE VIĐEN OD PROŠLOG LETA: Zbog stanja frontmena Riblje Čorbe javnost ZABRINUTA!

0

Riblja Čorba je važila za jednu od najpoznatijih pop-rok grupa u vreme Jugoslavije, a danas ih svi smatraju legendama muzičke scene. Njihovi albumu prodavani su i u više od pola miliona primeraka, a veliki uspeh imali su i u inostranstvu. Održali su brojne koncerte u Americi i Australiji, a čak i mlađe generacije dobro znaju njihove najveće hitove.

Bora Đorđević, koji je njihov pevač važi za jednog od najkarakterističnijih frontmena ikada i od 1978. godine je frontmen benda Riblja čorba sa kojim je tokom više od četiri decenije rada snimio dvadesetak studijskih albuma, te objavio isto toliko snimljenih koncerata i kompilacija. Poslednjih par godina sve češće se mogu čuti glasine da ima zdravstvene probleme, a u prilog tome govori činjenica da je nestao iz javnog života.

On niti je potvrdio, niti demantovao da je bolestan, a na direktna novinarska pitanja pisanim putem je odgovarao da bend priprema novi album i da se raduje skorašnjim koncertima. Početkom ove godine Riblja Čorba je održala dva koncerta u Sloveniji i tako obradovala mnoge fanove.

Na fotografijama sa tog koncerta se Bora pojavio sa vidnim viškom kilograma i, mada je morao da sedi prilikom nastupa, pevao je kao u dobra stara vremena. Posle toga pojavile su se brojne špekulacije da je jako bolestan ali je sve to razjasnio klavijaturista grupe Nikola Zarić. Demantovao je sve se informacije, jer se sumnjalo da Bora ima kancer prostate. On se po njegovim rečima oseća jako dobro. Samo je zapravo skrhan zbog smrti Miše Aleksića koji je preminuo od posledice korona virusa.