“BOLJE DA ME DESINGERICA KRSTI PATIKOM, NEGO DA RADIMO KAO STRANCI”: Šok izjava pevačice UŽIVO – “On je savršen”!

0

U posljednjoj epizodi Ami G Show-a goste Desingericu i Radu Manojlović izazvale su veliku pometnju zbog neočekivane interakcije između njih dvije. Pjevačevo ponašanje prema Desingerici tijekom showa izazvalo je veliku pozornost. Štoviše, snimka “krštenja tenisica” izvedena tijekom pjevačičinih live nastupa izazvala je značajan odjek u javnosti. Unatoč kontroverzama, Rada ne vidi problem u videima koji su izazvali bijes u Srbiji. Dapače, izjavila je da bi radije primila krštenje u tenisicama od Desingerice nego da je skinu s estrade. Desingerica je pokušao pojasniti svoje postupke udaranja tenisicom, a je li u tome uspio zaključiti čitatelj.

Krštenje koje nudim nije vjersko, već krštenje dizajna. Predstavljam vam svoju glazbu kako bih prodrla u vaš um i potaknula duboko razmišljanje. Kad govorim, sve je ogoljeno, a vi postajete svjesni sadašnjeg trenutka. Pljugica nije ta koja obavlja krštenje, nego služi kao pomoćnica koja nešto zadržava. Ja sam taj koji tjera demone u tebi sa samo nekoliko udaraca. Dan poslije ljudi mi prilaze i govore koliko se bolje osjećaju. Pogledajte video klip i uvjerite se sami. Na pitanje o svom nastupu, rekao je da se ne oslanja na blještave ludorije kako bi zabavio publiku. Dapače, daje sve od sebe i ništa ne suzdržava kad nastup počne. Pored njega sjedila je Rada Manojlović, čiji je odgovor na njegovu izjavu iznenadio mnoge. Ona ga je podržala i izjavila da je savršen unatoč kritikama koje je dobio. Rada je izrazila i gađenje prema stranim izvođačima koji pod utjecajem droga pribjegavaju vulgarnim i šokantnim nestašlucima.

Nasuprot tome, pohvalila je repera Dragomira Despića ili Desingericu, pri čemu je izrazila da joj je draže udariti cipelom nego biti izložena takvom sramotnom činu. Važno je napomenuti da je Desingerica u posljednje vrijeme izazvala veliku pozornost nakon što je gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković zabranio njen koncert zbog svadljivog ponašanja. Jedna od najpoznatijih pojava koje se vežu uz njega je njegovo netipično ponašanje tijekom nastupa. Stekao je slavu u svijetu društvenih mreža i zabave. Samoprozvani dizajner preko noći je postao senzacija krsteći svoju publiku na jedinstven način: udarajući ih tenisicama, gađajući ih poderanim čarapama i sličnim radnjama. Unatoč tome što je pridošlica u industriji zabave, Dragomir je stekao više sljedbenika od mnogih svojih kolega s dužim stažem. Iako se malo zna o njegovom osobnom životu, bilo je izvještaja o njegovom djetinjstvu i događajima koji su ga katapultirali do slave.

Tijekom osnovnoškolskih godina bio je poznata osoba u školi “20. oktobar”, gdje su ga često nazivali prezimenom. Njegova popularnost među djevojkama rezultirala je brojnim vezama. Iako priznaje da je problematičan učenik, često se našao u problemu zbog crtanja po školskim zidovima. U ruksaku je uvijek nosio odvijač kako bi mogao popraviti polomljeni školski namještaj. Jedan njegov pismeni zadatak iz srpskog imao je neobičnu temu, gdje je pisao o usisivaču koji je bio kućni ljubimac. Uvijek sam bio za isprobavanje novih stvari i osjećao sam se nezaustavljivim. Crpao bih sve što bih mogao pronaći i imao sam velike aspiracije, rekao je Despić. Unatoč problematičnom ponašanju, dame su ga obožavale. Bio je izuzetan košarkaš i uvijek je davao sve od sebe u sportu, iako nije bio najujednačenija osoba. Despić je odrastao u novobeogradskim stambenim zgradama.