BOLEST JE OSTAVILA VIDNE POSLEDICE: Darko Lazić više ne može da peva, dok ga jedni žale, drugi besno traže pare nazad VIDEO

0

U proteklih par godina Darko Lazić konstantno privlači pažnju medija. Sve što se dešava u njegovom životu je jako zanimljivo javnosti, te su se pojavile sada glasine da je Darko tokom nastupa u Njemačkoj koristio unaprijed snimljene pjesme, to jeste da je pjevao na plejbek. Ono što je zanimlijvo je to da se jednom čuo glas pokojnog Sinana Sakića, dok je Darko izgovorio samo par riječi. Svi su bili razočarani te su tražili povrat novca. Pjevač se na društveni mrežama sukobio sa nemilosrdnim kritikama i komentarima kao što su “Za ovo je plaćen?”, i “Potpuna propast, najgori nastup do sada”.

Neki su stali u njegovu odbranu, pozivajući se na njegovo zdravstveno stanje, ali su priznali da više nije u mogćnosti da nastupa kao što je prije mogao. Može se primjetiti da je njegov stil pjevanja dosta drugačiji. Sada se služi raznim tehnikama pjevanja koje prije nije koristio. Isto tako, postoje i izvještaji da je sklon konzumiranju alkohola i da više ne može nastupati. Ali on i dalje tvrdi da je video koji se pojavio na internetu, a koji ga prikazuje u negativnom svjetlu, montaža, te smatra da ljudi samo žele da mu unište karijeru.

Navodi da je svaki snimak koji mu je poslan preko društvenih mreža napravljen namjerno. Prema onome što je Darko rekao novinarima, snimke su napravile osobe koje žele da sabotiraju njega i njegovu karijeru. Bilo mu je čudno što su snimke procurile samo dva dana prije nego je izašao njegov album. “Ispunjeni su uvjeravanjima da neko pokušava da naruši njihov uspjeh, dok ima istovremeno koristi od toga. Pjevač je dao obećanje da će otkriti identitet osoba koje su odgovorne za snimanje”- naveo je izvor za medije.