U rujnu 2022. Bojana i Mirko Šijan zapečatili su svoju vječnu vezu, obilježivši tu prigodu velikom proslavom u jednom otmjenom restoranu u Jakovu. Prijatelji i obitelj okupili su se kako bi svjedočili njihovom građanskom vjenčanju, a Bojana je zračila u svojoj izvrsnoj, blistavoj vjenčanici. Kasnije je otkriveno da nije odabrala jednu, već tri zadivljujuće haljine, mijenjajući ih tijekom svečanosti.

Tijekom vjenčanja Bojana Šijan napravila je upečatljivu transformaciju iz klasičnog outfita u primamljiviju, s dubokim dekolteom, otkrivenim ramenima i elegantnim prorezom na svojoj drugoj vjenčanici. Kako bi komplet upotpunila, elegantno ju je uparila s bijelim rukavicama. Kako bi utjelovila ovaj model, odlučila je promijeniti svoju frizuru, zamijenivši svoje lepršave valove za voluminozan, ukovrčan izgled. Kombinacija frizure i šminke podsjetila je na neospornu sličnost s Cecom Ražnatović iz zanosnog spota “Neodoljiva”. U ovom prizoru i godinama kasnije, Ceca se može vidjeti sa zategnutim i visokim repom, sa skupljenom i zalizanom kosom.

Umjesto romantične bijele haljine, Bojana Rodić odlučila se za vječnu kombinaciju bijele s prugastim uzorcima. Gledajući video izbliza koji je pred vama, postaje vidljivo da Bojana nevjerojatno podsjeća na poznatu pop zvijezdu koja je bila na njezinom vjenčanju. Na nedavnoj svadbi Mirka i Bojane Šijan bila je i poznata ličnost Anastasija Ražnatović. No, njezina majka, poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, bila je primjetno odsutna zbog umora. Anastasija, koju od milja zovu Tasa, sinoć je ušla u stilski stil, odjenuvši zadivljujuću crvenu haljinu koja je istaknula njena gola ramena. Iako je odbila razgovarati s medijima, mladencima je uputila iskrene želje.

Nakon koncerta u Sloveniji, Ceca se u ranim jutarnjim satima uputila u Beograd. Kako prenosi Espreso, Ceca se obratila Goci Božinovskoj kako bi joj izrazila žaljenje što nije mogla doći.

Od početka veze Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, kasnijeg braka i rođenja djeteta, šira javnost bila je opčinjena svakim njihovim potezom. Ipak, oni nisu jedini fokus pažnje; Nataša i Bojana, Bogdanine sestre, također su izazvale veliko zanimanje. Svojom upečatljivom prisutnošću prikupili su značajan broj pratitelja na raznim platformama društvenih medija. Štoviše, Bojanina ljubavna veza s Mirkom Šijanom, sinom Goce Božinovske, izazvala je bespoštedne rasprave u medijima i javnosti. Unatoč nedavnom usponu u javnosti, Bojana Rodić na Instagramu ima impresivnih pratitelja od preko 42 tisuće ljudi. Na ovoj društvenoj medijskoj platformi često dijeli zadivljujuće slike sa svojih raznih putopisnih avantura, s posebnim naglaskom na prikazivanje svoje atraktivne i skladne tjelesne građe. Pregled njezinog Instagram računa otkriva da je istražila brojna egzotična mjesta diljem svijeta, uključujući ali ne ograničavajući se na Las Vegas, Miami, Zanzibar, Tajland i Bali.

Podsjećamo, otkako je obitelj Rodić privukla pozornost, poznato je da se u Titelu bave proizvodnjom i distribucijom pilića, koje prodaju i na beogradskim tržnicama. Nerijetko su Bojana i njezine sestre osobno dolazile na tržnicu prodavati svoje proizvode, a roditelji su stalno naglašavali važnost da svoje tri kćeri od malih nogu uče o vrijednosti vlastitog zarađivanja. Mirko Šijan otvoreno je priznao svoju želju da se oženi Bojanom, izrazivši joj zahvalnost za sve što ona donosi u njegov život, što njegova majka, Goca Božinovska, svim srcem podržava.

Goca je u jednom trenutku izrazila naklonost Bojani, izrazivši nadu da će se Bojana udati za njenog sina Mirka i postati njena snaja. Goca je bila vrlo zadovoljna, ocijenivši Bojanin osmijeh neprocjenjivim. Bojanu je opisala kao slatku, izuzetnu i marljivu, istaknuvši kako je odrasla u uglednoj obitelji. Goca je također priznala Bojaninu samostalnost, napomenuvši da ona uvijek preuzme inicijativu kada je potrebno, iako je Goca pokušava spriječiti u tome.