Bogdana i Veljko Ražnatović se nisu nadali da će ovaj dan doći tako brzo: Cecin sin se oglasio na Instagramu i potvrdio DIVNE VESTI (FOTO)

0

Maleni Željko Ražnatović česta je pojava u javnosti, a društvo mu često prave roditelji Bogdan i Veljko, kao i ponosna baka Ceca. Umjesto da skrivaju svoje dijete od očiju javnosti, odlučili su prikazati njega i njegove razne aktivnosti, poput glazbenih nastupa i treninga s ocem u boksačkom ringu. Štovatelji poznatih izvođača i para oduševljeni su dječakovim izletima i s oduševljenjem prate svaki njegov javni nastup.

Unatoč nedavnoj vijesti da je Cecin najstariji unuk postao ujak, nakon nedavnog sina starijeg brata, njegova nepokolebljiva žeđ za svjetlima reflektora ostaje nepromijenjena. Iako voli svog mlađeg brata i sestru i pazi na njega, njegova istinska sklonost je da sve oči budu uprte u njega. On žudi za neprestanim zadovoljstvom u svakom aspektu svog postojanja, uvijek težeći osjećaju ispunjenja.

Možda to nije bilo namjerno od strane Željka Ražnatovića, ali je nehotice uspio zaobići jedno pravo. Njegovo ponašanje u zadnje vrijeme poprimilo je neobičnu sličnost s ponašanjem njegova oca, što je značajan pomak. Ova promjena bila je posebno uočljiva kada je mladoj ženi za koju se pričalo da je njegova ljubav poklonio rođendanski dar. Iako se nije dotjerao za tu prigodu, donio je pažljiv dar i buket cvijeća kao ljubaznu gestu.

Nakon dirljivog trenutka sa svojim djetetom, otac je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju simpatične Ražnatović. Reakcija njegovih pratitelja bila je izrazito pozitivna, a mnogi su izrazili radost što su vidjeli šarmantno dijete. Jasno je da dijete posjeduje inherentni šarm i karizmu, te se može pretpostaviti da će ga roditelji odgajati u džentlmena. U odjeljku za komentare fanovi su izrazili oduševljenje podijeljenom fotografijom.