BIVŠOJ ZADAO TEŽAK UDARAC! Hana i Grašo izabrali ime za bebu koje je Danijela htela da da njihovom detetu! Ovo će je dotući!

0

Svi se dobro sećaju šokantnog prekida Danijele Martinović i Petra Graše. Oni su tada privukli ogromnu medijsku pažnju iz dva razloga. Prvi je što su oboje jako uspešni pevači i javne ličnosti, a drugo je to što je ta veza zapravo trajala čak 23 veze.

U pomenutom skandalu je Petar Grašo proglašen kao glavni negativac prošle godine. Da stvar bude još gore, nedugo nakon toga je uskočio u vezu sa Hanom Huljić, od koje je stariji čak 14 godina. Hana je inače kćerka isto tako poznatog Tončija Huljića. Kao i što se moglo očekivati, i Danijela i Petar imaju svoje strane ove priče, a po mnogima Petar i nije toliko kriv koliko se pričalo u medijima. Poznato je i to da je Grašo silno želeo decu, koje Danijela iz zdravstvenih razloga mogla da ima.

Nakon što je počeo vezu sa Hanom, nakon samo 3 meseca se razglasilo da je trudna, što opravdava ovu gore činjenicu. Početkom marta ove godine su se i venčali. Mnogi žale Danijelu Martinović i izgleda da je sve ovo jako uticalo na nju pa se povukla iz javnosti. To da je emotivno slomljena i da joj je sve teško palo su potvrdili neki njoj bliski ljudi.

Kako odmiče trudnoća, hrvatski mediji prenose da su Grašo i Hanaodlučili navodno da ćerki daju ime Alba, baš kao što je i Petrova bivša, Danijela Martinović želela. Čak 2014. godine je Danijela htela da odabere ovo ime za devojčicu, ali se to nažalost nije desilo. Ona je tada rekla da Alba na italijanskom jeziku znači zora.