“BIO JE SUROV, NISAM IMALA DRUGOG IZBORA” Razarajuće obraćanje Olge Odanović, prekipelo joj, nije mogla više da izdrži..NIKO NE MOŽE DA VERUJE

0

Naime, o težini problema Oolge mogu da shvate samo žene koje rade skupa sa muževima. Ponekada to zna bit veoma olakšavajuća okolnost međutim ponekad to sve iz poslovnog polja prelazi u bračne probleme. Upravo tako poslovne kritike u Peletovom i Olginom slučaju ne spadaju baš u bračne razmirice međutim ponekad se zna desiti da to i postane.

Međutim iako to nekada preraste u probleme koji oni rješavaju mimo posla svakako da su spremni prihvatiti kivicu te izgladiti stvari, a dokazali su tako što su u braku punih trideset godina. Iiako se nekada znaju posvađati ko je zapravo bolji i uspješniji glumac, na kraju dana su ipak jedno drugome najveća podrška. Nedavno je Olga istakla da je njen najbolji kritičar upravo Pele pa u nastavku objasnila:

– Mada nije uvek prijatno čuti pokudu, zahvalna sam mu na iskrenosti. Uglavnom je objektivan, istovremeno blag, ume to da uvije i lepo saopšti, ali sećam se da je posle jedne odigrane probe bio dosta surov. Došla sam kući, on ćuti. Tu mi je već bilo jasno da nešto nije bilo u redu. Čim ja moram od njega da tražim mišljenje, nije dobro, uglavnom ga on sam istakne. Počeo je polako sa: “Nije dobro…” Ja sam tu već pretrnula jer nisam znala hoću li imati vremena do premijere da ispravim. Na svu sreću uspela sam da unapredim lik i neizmerno sam mu zahvalna na tome, iako u početku nije bilo prijatno čuti.

Zatim je glumica završila: – Ima momenata kada i meni popuste kočnice. Nisam uvek u stanju u tolikoj meri kritiku da istrpim. Tada umem svašta da kažem. Interesantno je, međutim, da ćak i kada se naljutim mene ljudi ne doživljavaju ozbiljno. Valjda je tako sa svim komičarima. Privatno oni nisu veliki veseljaci, tu se valljda komedija graniči sa nekom njihovom tugom. “Eh kad bi znao kako mi je” rečenica je koju sam pre neki dan izgovorila kolegi Cveletu koji nije mogao da veruje koliko sam uverljiva bila u kadru.